ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ

Μετά από χρόνια μελέτης, με θεαματικά αποτελέσματα βελτίωσης των ασθενών μου, σας παρουσιάζω ως απόσταγμα της εμπειρίας μου, τα σκευάσματα που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα στις συνεδρίες. Το περιεχόμενο αυτών των σκευασμάτων, είναι ένας συνδυασμός ανθοϊαμάτων (flower essence), κρυστάλλων (crystal essence) και αιθέριων ελαίων (oil herbal essence).

Η δράση των αποσταγμάτων έχει ισχυροποιηθεί με τις κατάλληλες συχνότητες βιοσυντονισμού για την βέλτιστη απόδοσή τους. Οι ενεργειακές δονήσεις των συστατικών, ανοίγουν ή διορθώνουν στοχευμένα κάθε τσάκρα, προσφέροντας εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος ώστε να λειτουργούν σαν μια συγχορδία ορχήστρας.

Τονίζω ότι τα σκευάσματα είναι ενεργειακά και λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς αλληλεπίδραση από τυχόν φαρμακευτικές αγωγές. Είναι εξαιρετικά χρήσιμα για όλους όσους ασχολούνται με γιόγκα, διαλογισμό, ενεργειακές θεραπείες και γενικά για όλους όσους είναι στον δρόμο της ενσυνειδητότητας.

Το κιτ περιέχει οκτώ φιαλίδια. Ένα για κάθε τσάκρα. Το όγδοο φιαλίδιο ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα και μας επαναφέρει στον πνευματικό μας άξονα. Είναι πολύ αποτελεσματικό για κάθε διαλογισμό.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ: Επειδή το περιεχόμενο έχει υψηλή ενεργειακή δόνηση, θα πρέπει τα φιαλίδια να φυλάσσονται μακριά από ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία γιατί ενδέχεται να μειωθεί το ενεργειακό δυναμικό του περιεχομένου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΠΡΕΪ: Πριν την χρήση ανακινούμε το φιαλίδιο. Εφαρμόστε τοπικά ένα ή δύο ψεκασμούς στα τσάκρα ή εναλλακτικά ψεκάστε στον καρπό στο σημείο του παλμού. Στην συνέχεια απλώστε στην περιοχή αυτή με δεξιόστροφη κίνηση και εισπνεύστε.

Καθίστε για λίγο κι αφουγκραστείτε αυτή την ροή ενέργειας στο σώμα, στο νου και στα συναισθήματά σας.

 

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 1st Tsakra / Πρώτο Τσάκρα

ΠΡΩΤΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: αστάθεια, ασάφεια, διάσπαση προσοχής, σύγχυση, φόβο (φόβος θανάτου), οικονομική ανασφάλεια, υλισμός, δεν μπορώ να προχωρήσω, έλλειψη αυτοπεποίθησης, άνθρωπος χωρίς σκοπό.

Σωματικές ενδείξεις: προβλήματα προστάτη, αποτυχημένες γονιμοποιήσεις, μετά από αμβλώσεις, μετά από χειρουργεία στα γυναικολογικά όργανα, σεξουαλική κακοποίηση.

Επίδραση: Διορθώνει την ροή της ενέργειας και την κατεύθυνση του πρώτου τσάκρα, σε συγχρονίζει στο χώρο και στο χρόνο να είσαι στο παρόν. Γείωση και αίσθηση γαλήνης, αξιοπρέπειας και εσωτερικής δύναμης μαζί με ενθουσιασμό και χαρά της ζωής. Ηρεμεί, χαλαρώνει, ελευθερώνει από αρνητικές πεποιθήσεις και αρχέγονα. Απελευθερώνει μπλοκαρισμένα συναισθήματα για να προχωρήσουμε στα δύσκολα μονοπάτια της ζωής με μία βαθύτερη αίσθηση της πραγματικής αξίας μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 2nd Tsakra / Δεύτερο Τσάκρα

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: Σεξουαλικά προβλήματα, απιστία, εξάρτηση ή φόβος δέσμευσης, θυμός, ζήλια, άγχος.


Σωματικές ενδείξεις: Σύνδρομο παγωμένης λεκάνης, αδύναμα σπερματοζωάρια, προβλήματα
στην μήτρα και προστάτη.

Επίδραση: Βοηθά να διευκρινιστούν οι σκιώδεις όψεις του δεύτερου τσάκρα. Αυτά τα αποθέματα συνδέονται με την αυξημένη ανάγκη για συνειδητοποίηση του πραγματικού σκοπού της ζωής χωρίς την ακαταστασία των αποσκευών που μεταφέρουμε συνεχώς. Βοηθάει στην μετουσίωση ενέργειας προς δημιουργικότητα. Διορθώνει την ροή ενέργειας του δεύτερου τσάκρα εξισορροπώντας πνεύμα και σώμα. Αναζωογονεί το γενετικό σύστημα. Δημιουργεί καλή ροή λέμφου στο ουροποιητικό σύστημα, δυναμώνει το ανοσοποιητικό και λεμφικό σύστημα. Υγιής έκφραση της σεξουαλικής ενέργειας. Θεραπεύει σχέσεις: Βοηθάει να θρέψει την δυνατότητα στην σχέση, οικογένεια, ενσάρκωση της πραγματικής σου ομορφιάς και χάρη.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 3rd Tsakra / Τρίτο Τσάκρα

ΤΡΙΤΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: Χαμηλή αυτοπεποίθηση ή ανεπτυγμένο «εγώ». Αίσθηση απόρριψης, καχυποψία, ζήλεια. Δυσκολία στην κατανόηση ή στον έλεγχο των συναισθημάτων.

Σωματικές ενδείξεις: Προβλήματα στο έντερο (σπαστική κολίτιδα), χολή, στομάχι, πάγκρεας (σακχαροδιαβήτη), διαταραχές στην όραση και ακοή.

Επίδραση: Διορθώνει την ροή της ενέργειας και την κατεύθυνση του τρίτου τσάκρα. Ελευθερώνει από αρνητικές πεποιθήσεις και αρχέγονα. Ενεργοποιεί την αποφασιστικότητα, επουλώνει πληγές στο ηλιακό πλέγμα και δίνει κουράγιο. Βαθιά θεραπεία. Ανανεώνει την κίνηση της χαράς μέσα μας, εξισορροπεί αρσενικό – θηλυκό (γινγκ – γιανγκ), υποστηρίζει ενεργά την πεπτική διαδικασία, δίνει αίσθηση ασφάλειας, δημιουργεί ήρεμη χαρά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

 

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 5th Tsakra / Πέμπτο Τσάκρα

ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: Ανικανότητα στην εκδήλωση συναισθημάτων. Μοναξιά, κατάθλιψη.

Σωματικές ενδείξεις: Διαταραχές κυκλοφορικού συστήματος. Αυτοάνοσα νοσήματα. Συχνές ιογενείς λοιμώξεις. Προβλήματα στον θυρεοειδή αδένα (Hashimoto), βρογχικό άσθμα. Παθήσεις στο συκώτι.

Επίδραση: Βοηθάει το εσωτερικό παιδί να νιώσει αγάπη. Ότι αξίζει αγάπη. Μας συνδέει με την υπέρτατη πηγή που υπάρχει πέρα από κάθε αντίληψη. Αγαπάμε άνευ όρων και αποκτάμε εσωτερική ειρήνη. Εκπροσωπεί την επικοινωνία όλων των όντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 5th Tsakra / Πέμπτο Τσάκρα

ΠΕΜΠΤΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: Συνειδητή αποφυγή έκφρασης συναισθημάτων. Αίσθημα φόβου. Τοξική δουλειά.

Σωματικές ενδείξεις: Διαταραχές θυρεοειδή αδένα, περικάρδιο, χρόνιες ρινίτιδες, βρογχικό άσθμα ειδικά αλλεργικής φύσεως. Αυχενικό σύνδρομο.

Επίδραση: Επουλώνει ενεργειακά ραγίσματα και βαθιές πληγές στο πέμπτο τσάκρα. Δίνει φωνή στην καρδιά για να μιλήσετε την αλήθειά σας. Επιτρέπει την ομορφιά να αναδυθεί από το εσωτερικό μας. Επιτρέπει να φέρουμε την προσωπική μας αλήθεια στον κόσμο. Καλή μνήμη. Λογική και καθαρή σκέψη και ευκολία για εκμάθηση ξένων γλωσσών. Χαλαρώνει τον αυχένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 6th Tsakra / Έκτο Τσάκρα

ΕΚΤΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: Απόσπαση προσοχής. Μανιοκατάθλιψη. Αρρωστημένο εγώ και κακή επικοινωνία.

Σωματικές ενδείξεις: Ημικρανίες, χρόνιες παθήσεις του ενδοκρινολογικού συστήματος. Προβλήματα αμφιβληστροειδούς.

Επίδραση: Ανοίγει το τρίτο μάτι και διευρύνει τις αισθητηριακές δυνατότητες. Βλέπεις την αύρα, τις ενεργειακές τρύπες. Δίνει πρόσβαση στην εσωτερική σοφία. Καθαρίζει την εσωτερική όραση, διευρύνει
την αντίληψη για την εκπλήρωση πνευματικών στόχων. Ώθηση του ατόμου προς τις υψηλότερες δυνατότητες του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

Μαντόνα Ελευθεριάδη, 7th Tsakra / Εβδομο Τσάκρα

ΕΒΔΟΜΟ ΤΣΑΚΡΑ

Ενδείξεις ανισορροπίας: Αγχώδεις διαταραχές. Ψυχοσωματικά προβλήματα, κατάθλιψη, αρτηριακή υπέρταση.

Σωματικές ενδείξεις: Αυτοάνοσα νοσήματα. Πρόωρο γήρας. Σακχαροδιαβήτης. Ογκολογικά.

Επίδραση: Φέρνει αγάπη μέσα στην καρδιά με την κατανόηση της ύπαρξης μας. Φέρνει λάμψεις διαισθητικής γνώσης και αντίληψη της δημιουργίας. Συντονίζει το πνευματικό μας μονοπάτι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι χρήση σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Όχι στους ψυχωτικούς.

Μαντόνα Ελευθεριάδη, Alignment / Ευθυγράμμιση

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ

Προσδίδει υψηλότερη ευθυγράμμιση στην φυσική, στην σεξουαλική, στην καρδιακή, στην διανοητική ουσία μας και μας επαναφέρει στον πνευματικό μας άξονα. Εναρμονίζει το αιθερικό, το αστρικό, το φυσικό και το ψυχικό μας σώμα. Ηρεμεί και δυναμώνει.