ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ (DETOX)

Η αποτοξίνωση με συνδυασμό αποσταγμάτων από τον θαυμαστό κόσμο των λουλουδιών (flower essence), αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα έναντι ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων.

Η αποτοξίνωση βοηθάει στην εσωτερική κάθαρση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος προσδίδοντας στον οργανισμό δύναμη, ενέργεια και ζωτικότητα.

Η εσωτερική κάθαρση δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και θεραπείας στην ζωή, σαν να έχεις πατήσει το κουμπί «επαναφορά», νιώθεις την διέγερση της λέμφου και την επίτευξη  της ισορροπίας στο σώμα από την τοξικότητα του μυαλού, του σώματος και των συναισθημάτων από παλιές δυσαρέσκειες.

Αποτοξίνωση – κάθαρση – θεραπεία.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Σύμπλεγμα που καθαρίζει τον οργανισμό από ιογενείς, παρασιτικές και βακτηριακές λοιμώξεις. Καθαρίζει το αίμα απ’ όλες τις φλεγμονές. Αποτοξινώνει από χρήση ναρκωτικών, χρόνιο κάπνισμα και είναι ευεργετικό μετά την χημειοθεραπεία. Αυτός ο συνδυασμός των αποσταγμάτων διεγείρει την αποτοξίνωση της λέμφου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Καθαριστική ουσία που καλυτερεύει την ποιότητα της αναπνοής, καθαρίζει ενεργειακά τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο, ισορροπεί τα  συναισθήματα και μας θεραπεύει.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Εφτά σταγόνες υπογλώσσια πρωί βράδυ.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 2

Βαθύς εσωτερικός καθαρισμός του γαστρεντερικού συστήματος. (Συκώτι, έντερο)

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Εφτά σταγόνες υπογλώσσια πρωί βράδυ.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 3

Καθαρίζει το Κάρμα. Αποτελεσματικό σε αυτοάνοσα, σε κληρονομικές ασθένειες, λευχαιμίες. Αναζωογονεί και ενδυναμώνει το αιθερικό και φυσικό σώμα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Εφτά σταγόνες υπογλώσσια πρωί βράδυ.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 4

Καθαριστική και προστατευτική για κάθε αρνητικότητα και ρύπανση που βρίσκεται στο φυσικό και λεπτό ενεργειακό σύστημα. Αποτελεσματικό στην περίοδο της πανδημίας COVID – 19.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Εφτά σταγόνες υπογλώσσια πρωί βράδυ.