Το Tong Ren

Είναι μια ισχυρή και συναρπαστική ενεργειακή θεραπεία που η δύναμή της αυξάνεται με κβαντικό άλμα, χωρίς σωματική επαφή γιατρού – ασθενή ακόμα και όταν είναι στο ίδιο δωμάτιο και δρα χωρίς κανένα περιορισμό σε οποιαδήποτε απόσταση.

Το Tong Ren, χρησιμοποιεί την φυσική τάση συγχρονισμού που διέπει τόσο τα βιολογικά συστήματα, όπως οι απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις  των πουλιών που πετούν σε σμήνη όσο και τον σταδιακό συγχρονισμό που παρατηρείται σε μη βιολογικά συστήματα, όπως ο συγχρονισμός  εκκρεμών ρολογιών που είναι στον ίδιο χώρο.

Η θεραπεία Tong Ren βασίζεται στην θεωρία ότι η ασθένεια σχετίζεται με διακοπές ή μπλοκαρίσματα της βιολογικής ροής της ενέργειας και του νευρικού βιοηλεκτρισμού του σώματος  και προκαλούν τις ασθένειες.

Η θεραπεία Tong Ren ξεμπλοκάρει τα εμπόδια και επαναφέρει την βιολογική ροή, αποκαθιστώντας την φυσική ικανότητα του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του, ακόμα και αν η ασθένεια είναι χρόνια, εξουθενωτική ή τα αίτια της δεν έχουν εξακριβωθεί.

Με το Tong Ren αντιμετωπίζουμε όλες τις ασθένειες, χωρίς παρενέργειες, ανεξάρτητα από το στάδιο ή την κατάσταση. Από εμπειρία αναφέρω, ότι ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπείες, πριν και μετά από συνεδρίες Tong Ren, αναφέρουν μείωση της χρονικής διάρκειας των παρενεργειών, ελάττωση του πόνου και βελτίωση των σωματικών λειτουργιών.

Comments are closed.