Ενεργειακός Βιοσυντονισμός

Τα όργανα του ανθρώπινου σώματος, λειτουργούν με μαγνητικές και ηλεκτροχημικές ώσεις, που ενεργοποιούν όλα τα κύτταρα των ζωντανών οργανισμών. Το κάθε όργανο, έχει την δική του χαρακτηριστική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα λειτουργίας, η οποία αποτυπώνεται στα ηλεκτρογραφήματα όπως είναι το καρδιογράφημα, το μυογράφημα, το εγκεφαλογράφημα, κ.λπ.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το προσωπικό του ενεργειακό ηλεκτρομαγνητικό αποτύπωμα,  που εκδηλώνεται  από το σύνολο του πλέγματος των συχνοτήτων της λειτουργίας του οργανισμού. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, δημιουργεί την περίφημη αύρα, γύρω από κάθε ζωντανό σώμα.

Οι πρωτοπόροι ερευνητές του βιοσυντονισμού , χαρτογράφησαν με ακρίβεια όλες τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες λειτουργίας των υγειών οργάνων που συνθέτουν έναν αρμονικά υγιή οργανισμό.  Έτσι η ιατρική διάγνωση. μπορεί με την βοήθεια ηλεκτρογραφημάτων, να εξάγει συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας κάθε οργάνου και γενικά του οργανισμού.

Δηλαδή, η εμφάνιση παθολογίας στα όργανα του σώματος, καταγράφεται ως απόκλιση της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας  που αυτά λειτουργούν όταν είναι υγιή. Η σοβαρότητα της παθολογίας κάτω από την  επίδραση του παθογόνου παράγοντα, διαπιστώνεται και αξιολογείται από τις γραμμικές αποκλίσεις και τις διαφορές των  κυματομορφών που έχουν αποτυπωθεί στα ηλεκτρογραφήματα. Δηλαδή ο γιατρός  συγκρίνει το ηλεκτρομαγνητικό αποτύπωμα του υγιούς οργάνου με το ηλεκτρομαγνητικό αποτύπωμα του άρρωστου.  Αυτός ο τρόπος διάγνωσης είναι επιστημονικά εφικτός, επειδή χρησιμοποιούμε ως μέτρο σύγκρισης το ηλεκτρομαγνητικό αποτύπωμα του υγιούς κυττάρου που είναι γνωστό και πρότυπο.

Εξαιτίας του πλήθους των βλαπτικών παραγόντων που εκτίθεται καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός, εμφανίζεται ηλεκτροχημική διαταραχή των κυττάρων με αποτέλεσμα οξείας ή χρόνιας παθολογίας (ασθένεια). Η θεραπευτική δύναμη του βιοσυντονισμού, βασίζεται στην δυνατότητα επαναφοράς της ηλεκτροχημικής ισορροπίας του κάθε κυττάρου  από κάθε πάθηση με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της υγείας του οργανισμού.

Ο βιοσυντονισμός είναι μία μέθοδος θεραπείας για κάθε ηλικία και η εφαρμογή της προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.  Η πλούσια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη συχνοτήτων και το πλήθος των θεραπευτικών πρωτοκόλλων παρέχει θεραπεία για ένα μεγάλο πλήθος παθήσεων όπως:

Νευρολογικά: Αντιστρές, κατάθλιψη, ημικρανίες, διαταραχές ύπνου, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευραλγίες, πρόληψη Alzheimer, Parkinson, κ.λπ.

Ορθοπεδικά: Αυχενικό σύνδρομο, σύνδρομο παγωμένου ώμου, οσφυαλγία, ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, κ.λπ.

Γυναικολογικά: Ορμονικές διαταραχές, πόνοι περιόδου, ουρολοιμώξεις, προβλήματα γονιμότητας,  εμμηνόπαυσης, κ.λπ.

Αναπνευστικό: Βρογχικό άσθμα, οξεία βρογχίτιδα, κ.λπ.

Ουροποιητικό: Ουρολοιμώξεις, πέτρες στα νεφρά, χρόνια προστατίτιδα, διαταραχές στύσης, λίμπιντο, κ.λπ.

Δέρμα: Νευροδερματίτιδα, ακμή, ψωρίαση, κ.λπ.

Διαταραχές μεταβολισμού: Παχυσαρκία, όζοι στον θυρεοειδή, κ.λπ.

Παιδικά: Μαθησιακά προβλήματα, τραυλισμός, νυκτουρίες, φοβίες, αθλητικά προγράμματα,  απελευθέρωση ταλέντου, κ.λπ.

Αθλητικά προγράμματα για προετοιμασία και καλή απόδοση στον αγώνα, ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και πρόγραμμα management.

Η πρόοδος της θεραπείας ελέγχεται με μετρήσεις συσκευής βιοσυντονισμού και τεκμηριώνεται με εργαστηριακό έλεγχο κλασικής ιατρικής. Η θεραπεία του βιοσυντονισμού μπορεί να συνδυάζεται τόσο  με την θεραπεία της κλασικής ιατρικής όσο και με άλλες εναλλακτικές μεθόδους.

Comments are closed.