Δυσκαμψία στις αρθρώσεις!

Η ασθενής Α. Μ. 67 ετών, με διαγνωσμένες εδώ και 10 χρόνια: αρθραλγίες, δυσκαμψία στις αρθρώσεις των δακτύλων των χεριών, υπερτασική και με χρόνιες ουρολοιμώξεις, λαμβάνει αντιρρευματική φαρμακευτική αγωγή (στις οξείες φάσεις κορτιζόνη) και αντιυπερτασικά.


Μετά την κλινική εξέταση της ασθενούς και τα διαγνωστικά στοιχεία από τις συσκευές που διαθέτω, διαγνώστηκε και ανισορροπία στην χλωρίδας του εντέρου: TunicamucosaColi και Canditaalbicans.


Η θεραπευτική αγωγή της ασθενούς, περιλαμβάνει: ενδογενή θεραπεία με επαγωγικές πλάκες, χορήγηση συχνοτήτων με αντιρρευματική, παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση, συχνότητες για την βελτίωση της χλωρίδας του εντέρου και επαγωγική θεραπεία. Στο τέλος της συνεδρίας, η ασθενής έλαβε συνταγή ανθοϊαμάτων για την καλυτέρευση του ψυχισμού της από την καταπόνηση της ασθένειας.


Η ασθενής εκπαιδεύεται κατάλληλα να εκτελεί ειδικές ασκήσεις, για τη βελτίωση της κινητικότητας των δακτύλων των χεριών της. Οι ασκήσεις συνοδεύονται με κατάλληλες οδηγίες και συμβουλές διατροφής.


Μετά από 4 εβδομάδες, η ασθενής ανέφερε ότι ελαττώθηκε ο πόνος και η δυσκαμψία στα δάκτυλα. Οι κλινικές εξετάσεις, μετά από τέσσερις μήνες, επιβεβαίωσαν την βελτίωση της υγείας της.


Μετά το πέρας του κύκλου των συνεδριών, η ασθενής επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα το ιατρείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Comments are closed.