Όμορφο Περιβάλλον

Την αίθουσα των επισκεπτών, την σχεδίασα με πολύ μεράκι για να είναι άνετη, λειτουργική και ήσυχη για τις συνεδρίες. Ο χώρος επικοινωνεί με ένα καλαίσθητο κήπο γεμάτο λουλούδια που μας φέρνει σε επαφή με την φύση. Από το μεγάλο παράθυρο, φαίνεται ο κήπος και διαχέεται το φυσικό φως που φωτίζει την αίθουσα των συνεδριάσεων. Ο τεχνητός φωτισμός είναι ο καταλληλότερος για τον χώρο και το φωτιστικό δένει με στην σύνθεση της αίθουσας.

Οι φίλοι μας τα βιβλία, οι πηγές τις γνώσης μας, είναι τοποθετημένα περιμετρικά σε βιβλιοθήκες και πάνω από αυτές έχω τοποθετήσει τις καλλιτεχνικές μου δημιουργίες. Η επιλογή των χρωμάτων, δημιούργησε ένα εσωτερικό χώρο που σε αγκαλιάζει με την ζεστασιά του και η διαρρύθμιση του αναδεικνύει το ενεργειακό δυναμικό του.

Η διάχυτη φιλική αύρα του χώρου των συνεδριάσεων, γίνεται άμεσα αισθητή από τον επισκέπτη και του δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση, που αποπνέει γαλήνη και ηρεμία. Όλα αυτά συμβάλουν στην διάθεση του επισκέπτη, χαλαρώνει από την ένταση της καθημερινότητας, αισθάνεται πιο ήρεμος και δεκτικός, έτοιμος να συζητήσει τα προβλήματα που τον απασχολούν.

Μετά από χρόνια μελέτης, με θεαματικά αποτελέσματα βελτίωσης των ασθενών μου, σας παρουσιάζω ως απόσταγμα της εμπειρίας μου, τα σκευάσματα που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα στις συνεδρίες. Το περιεχόμενο αυτών των σκευασμάτων, είναι ένας συνδυασμός ανθοϊαμάτων (flower essence), κρυστάλλων (crystal essence) και αιθέριων ελαίων (oil herbal essence).

Η δράση των αποσταγμάτων έχει ισχυροποιηθεί με τις κατάλληλες συχνότητες βιοσυντονισμού για την βέλτιστη απόδοσή τους. Οι ενεργειακές δονήσεις των συστατικών, ανοίγουν ή διορθώνουν στοχευμένα κάθε τσάκρα, προσφέροντας εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος ώστε να λειτουργούν σαν μια συγχορδία ορχήστρας.