Όμορφο Περιβάλλον

Την αίθουσα των επισκεπτών, την σχεδίασα με πολύ μεράκι για να είναι άνετη, λειτουργική και ήσυχη για τις συνεδρίες. Ο χώρος επικοινωνεί με ένα καλαίσθητο κήπο γεμάτο λουλούδια που μας φέρνει σε επαφή με την φύση. Από το μεγάλο παράθυρο, φαίνεται ο κήπος και διαχέεται το φυσικό φως που φωτίζει την αίθουσα των συνεδριάσεων. Ο τεχνητός φωτισμός είναι ο καταλληλότερος για τον χώρο και το φωτιστικό δένει με στην σύνθεση της αίθουσας.

Οι φίλοι μας τα βιβλία, οι πηγές τις γνώσης μας, είναι τοποθετημένα περιμετρικά σε βιβλιοθήκες και πάνω από αυτές έχω τοποθετήσει τις καλλιτεχνικές μου δημιουργίες. Η επιλογή των χρωμάτων, δημιούργησε ένα εσωτερικό χώρο που σε αγκαλιάζει με την ζεστασιά του και η διαρρύθμιση του αναδεικνύει το ενεργειακό δυναμικό του.

Η διάχυτη φιλική αύρα του χώρου των συνεδριάσεων, γίνεται άμεσα αισθητή από τον επισκέπτη και του δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση, που αποπνέει γαλήνη και ηρεμία. Όλα αυτά συμβάλουν στην διάθεση του επισκέπτη, χαλαρώνει από την ένταση της καθημερινότητας, αισθάνεται πιο ήρεμος και δεκτικός, έτοιμος να συζητήσει τα προβλήματα που τον απασχολούν.

Παρακάτω υπάρχουν ορισμένες πηγές καθημερινού στρες, οι οποίες πολλές φορές μας ενοχλούν και μας αναστατώνουν. Σκεφτείτε σε ποιο βαθμό, οι καταστάσεις που ακολουθούν αποτέλεσαν αιτίες καθημερινού στρες για σας κατά τις τελευταίες εβδομάδες και βάλτε σε κύκλο την απάντηση που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα.