Εξοπλισμός

Θα μου επιτρέψετε να παραθέσω, μια σύντομη περιγραφή σχετικά με την χρήση και τις δυνατότητες των συσκευών που διαθέτω,  για την διάγνωση των παθολογιών, τη κατάσταση των ασθενών και για την  θεραπευτική αγωγή που επιλέγεται για αποτελεσματική και γρήγορη ίαση. Επισημαίνω ότι στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής, υπάρχει πλήθος προγραμμάτων για κάθε ηλικία που απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να ελέγχουν τακτικά την κατάσταση της υγείας τους και μεριμνούν για να διατηρήσουν  την καλή ποιότητα της ζωής τους. Όλες οι συσκευές συνδέονται με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 • Οι συσκευές βιοσυντονισμού, είναι μία επαναστατική καινοτομία στην σύγχρονη ιατρική αντίληψη για τις θεραπευτικές δυνατότητες, ένα θαύμα στην υπηρεσία της παγκόσμιας ιατρικής, που παρέχουν ανώδυνα θεραπείες σε όλους στους ασθενείς ακόμα και σε περιπτώσεις που η κλασσική ιατρική δεν παρουσιάζει απτά αποτελέσματα, ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες.

Αυτές οι συσκευές που διαθέτω,  είναι επίτευγμα της ρώσικης εταιρείας Ιmedis, που έχει την πρωτοπορία μέχρι σήμερα  στα ρωσικά θεραπευτικά δρώμενα, πολύχρονη παρουσία, μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή συσκευών βιοσυντονισμού και πλούσια βιβλιογραφικά δεδομένα θεραπευτικών συχνοτήτων για κάθε πάθηση . Η Ιmedis διαθέτει τις συσκευές βιοσυντονισμού, αποκλειστικά σε γιατρούς που έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστημιακές ιατρικές σχολές και μετά από εκπαίδευση των γιατρών στην λειτουργία των συσκευών της μέσα από τα σεμινάρια που οργανώνει. Την περίοδο των ΕΣΣΔ, αυτές οι συσκευές χρησιμοποιήθηκαν για την αποκατάσταση της υγείας των κοσμοναυτών, την επίδοση των αθλητών, την αντιγήρανση και την  ίαση των παθήσεων των μελών της κυβέρνησης, κ.λπ.

Οι συσκευές της Ιmedis που χρησιμοποιώ, είναι πιστοποιημένες από επίσημο Ευρωπαϊκό φορέα και ο συνδυασμός τους, βοηθάει στην διάγνωση των αιτών που προέρχονται οι διαταραχές, υποδεικνύουν ποιες συχνότητες είναι οι καταλληλότερες για την θεραπεία κάθε πάθησης, καταγράφουν σε πραγματικό χρόνο τα στάδια και την πορεία της θεραπείας. Επίσης, μπορούν να διαγνώσουν, αν η φαρμακευτική αγωγή του ασθενούς ανταποκρίνεται θετικά ή αρνητικά στον οργανισμό του, δίνοντας την δυνατότητα στον γιατρό, να αντικαταστήσει τα φάρμακα της αγωγής με καταλληλότερα, που ο οργανισμός τα αφομοιώνει πιο εύκολα. Ακόμα διαθέτουν προγράμματα  διακοπής της επιθυμίας για κάπνισμα και κατανάλωσης αλκοόλ.

Οι συσκευές της Ιmedis, παρέχουν μια μοναδική δυνατότητα στον κάθε ασθενή για αποτελεσματικότερη θεραπεία.  Αυτό είναι εφικτό, επειδή ο κάθε ασθενής, έχει ένα μοναδικό ενεργειακό αποτύπωμα που αποτελεί την συνισταμένη του συνόλου των συχνοτήτων που λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας με βιοσυντονισμό, ο ασθενής σε κάθε συνεδρία, φτάνει στον βέλτιστο θεραπευτικό συντονισμό που μπορεί να απορροφήσει ο οργανισμός του σε αυτό το στάδιο. Ακριβώς σε κάθε στάδιο του βέλτιστου συντονισμού, για να διατηρηθεί ο οργανισμός σε αυτό το επίπεδο θεραπείας, κατά την διάρκεια των ημερών που μεσολαβούν μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συνεδρία, η συσκευή παρέχει την δυνατότητα παρασκευής ενός σκευάσματος που ο ασθενής χρησιμοποιεί καθημερινά και τον βοηθάει στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας του. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν αμέτρητες.

 • Η συσκευή RESONANCE MAGNETIC ANALYZER είναι ένα διαγνωστικό μέσο που μας πληροφορεί για το κυτταρικό pH, την έλλειψη από ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα, την γήρανση του σώματος, την ύπαρξη ή μη φυτοφαρμάκων και τοξινών στον οργανισμό, κ.λπ. Επίσης, από τις τιμές των μετρήσεων επισημαίνεται η προδιάθεση για καρκίνο. Όλα τα αποτελέσματα της διαδικασίας και το ιστορικό καταγράφεται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 • Η συσκευή BRIS σε πρώτη φάση αποτυπώνει την ενεργειακή κατάσταση του σώματος και την ενεργειακή ροή στις τσάκρες. Σε δεύτερη φάση, θεραπεύει και αποκαθιστά την ενεργειακή ισορροπία και αρμονία στον οργανισμό. Όλη η διαδικασία, προβάλλεται στην οθόνη του υπολογιστή και καταγράφεται το ιστορικό.

 • Το ιριδοσκόπιο είναι μία συσκευή με την οποία φωτογραφίζουμε την ίριδα των ματιών. Με την ανάλυση της ίριδας, μπορούμε να διαγνώσουμε πιθανά προβλήματα υγείας, ακόμα και σε πολύ πρώιμο στάδιο. Επίσης μπορούμε να διαπιστώσουμε την εξέλιξη μιας ασθένειας, την θετική ή αρνητική πορεία της θεραπευτικής αγωγής και να την βελτιώσουμε.

 • Η συσκευή χρωματοθεραπείας, αξιοποιεί τις συχνότητες  των χρωμάτων για την ενίσχυση του οργανισμού και την θεραπεία διάφορων παθήσεων. Η συχνότητα ταξιδεύει μέσα από τα μάτια και αποτυπώνεται σαν χρώμα στον οπτικό ιστό του εγκέφαλου. Μέσα από πολύπλοκες διεργασίες, τα εγκεφαλικά κύτταρα απορροφούν την ενέργεια της χρωματικής συχνότητας και την διαβιβάζουν στο νευρικό σύστημα, που με την σειρά  του, διεγείρει την ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται και ενισχύει την λειτουργία του αμυντικού μηχανισμού του οργανισμού. Η αγωγή της χρωματοθεραπείας είναι απλή, ευχάριστη, παντελώς ανώδυνη και κυρίως χωρίς παρενέργειες.

 •  Η συσκευή της ηχοθεραπείας, είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο, για την αποτελεσματικότερη θεραπεία κάθε ασθενούς, που βασίζεται στο μοναδικό ακουστικό αποτύπωμα του κάθε ανθρώπου. Η συσκευή έχει την δυνατότητα να καταγράφει την συνισταμένη του συνόλου των συχνοτήτων της λειτουργίας του σώματος και να τις αποτυπώνει στο ακουστικό φάσμα με μορφή ήχου. Ο ασθενής έχει την δυνατότητα να ακούει καθημερινά την μουσική του σώματός του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του, να συντονίζεται με τον δικό του μουσικό σύμπαν, σύμφωνα με την αρχή του ακουστικού συντονισμού. Με αυτή την μέθοδο ενισχύεται η θεραπευτική αγωγή των ασθενών μέχρι την ίαση. Επίσης, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για να έχουν καλή υγεία και μακροζωία όσοι κάνουν συνεδρίες βιοσυντονισμού χωρίς να είναι ασθενείς, μέσα στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής.

 • Η συσκευή  DOCTOR TEC – 03 λειτουργεί με την αρχή της ηλεκτροδιέγερσης. Η ηλεκτροδιέγερση αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος των πρωτόκολλων φυσιοθεραπείας και διαχείρισης πόνου. Οι ηλεκτρικές ώσεις που παράγει η συσκευή, είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που ο εγκέφαλος διαβιβάζει μέσα από τις νευρικές ίνες.  Η θεραπεία με ηλεκτροδιέγερση ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, θεραπεύει τις ημικρανίες, τους πονοκεφάλους, την αϋπνία και βγάζει τον άνθρωπο από την κατάθλιψη. Ευρεία εφαρμογή έχει στην γρήγορη επούλωση των τραυμάτων, στην ανάρρωση των ασθενών, στην καταπολέμηση των χρόνιων πόνων της οστεοαρθρίτιδας, την χρόνια κόπωση από εργασία με ηλεκτρονικό υπολογιστή, στις ορμονικές διαταραχές, στις διαταραχές κλιμακτήριου, στην απόσπαση της προσοχής, την αύξηση της παραγωγικότητας, στην ευαισθησία από τις αλλαγές του καιρού και πολλά άλλα.

 • Η συσκευή του ηλεκτροβελονισμού, βασίζεται στις αρχές του κινέζικου βελονισμού χωρίς την χρήση βελονών και τρυπημάτων. Η συσκευή ερεθίζει τα αντανακλαστικά των σημείων βελονισμού, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής συχνότητας, 10 Hz, που είναι ίδια με την συχνότητα του σώματος. Την συσκευή του ηλεκτροβελονισμού την χρησιμοποιώ κυρίως στην κοσμητική εναλλακτική ιατρική και αντιγήρανση. Το ηλεκτρονικό λίφτινγκ, σας απαλλάσσει από τις ρυτίδες του προσώπου, του λαιμού, τα πρησμένα βλέφαρα, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, με φυσικό και ανώδυνο τρόπο, χωρίς παρενέργειες. Για το ηλεκτρονικό λίφτινγκ, απαιτούνται τέσσερις (4) έως έξι (6) συνεδρίες και τα αποτελέσματα είναι γρήγορα εμφανή και διαρκούν έως έξι (6) μήνες. Αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν ακόμα μεγαλύτερο διάστημα, με περιοδικές συνεδρίες συντήρησης του προσώπου, ανάλογα με την ηλικία, την ξεκούραση, τον ύπνο και την διατροφή που κάνετε.

 • Η TDP LAMP, είναι μια συσκευή προοριζόμενη για ιατρικούς σκοπούς που εκπέμπει ενέργεια σε υπέρυθρες συχνότητες, περίπου 700 nm έως 50.000 nm, για την παροχή τοπικής θέρμανσης. Η συσκευή χρησιμοποιείται για την προσωρινή ανακούφιση μικρού πόνου και ακαμψίας των μυών και των αρθρώσεων, την προσωρινή ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων που σχετίζεται με την αρθρίτιδα, την προσωρινή αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας όπου εφαρμόζεται και τη χαλάρωση των μυών. Επιπλέον, μπορεί επίσης να βοηθήσει τους μυϊκούς σπασμούς, τα δευτερεύοντα εξαρθρώματα και διαστρέμματα και τον μικρό μυϊκό πόνο στην πλάτη.

Ανακεφαλαιώνοντας τονίζω ότι:

 • Όλες οι θεραπείες είναι απλές, ευχάριστες, εντελώς ανώδυνες και κυρίως χωρίς παρενέργειες.
 • Οι θεραπευτική διαδικασία με τον βιοσυντονισμό, δεν αλληλεπιδρά με φαρμακευτικές αγωγές της κλασικής ιατρικής ή την λήψη σκευασμάτων που πιθανόν να χρησιμοποιεί ο ασθενής.
 • Ανάλογα από την φυσική κατάσταση και την διάγνωση, επιλέγεται η κατάλληλη θεραπευτική διαδικασία και ο συνδυασμός των συσκευών που ενδείκνυται.
 • Όλες οι συσκευές είναι φιλικές προς το περιβάλλον και θεραπεύουν με φυσικό τρόπο.

Μετά από χρόνια μελέτης, με θεαματικά αποτελέσματα βελτίωσης των ασθενών μου, σας παρουσιάζω ως απόσταγμα της εμπειρίας μου, τα σκευάσματα που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα στις συνεδρίες. Το περιεχόμενο αυτών των σκευασμάτων, είναι ένας συνδυασμός ανθοϊαμάτων (flower essence), κρυστάλλων (crystal essence) και αιθέριων ελαίων (oil herbal essence).

Η δράση των αποσταγμάτων έχει ισχυροποιηθεί με τις κατάλληλες συχνότητες βιοσυντονισμού για την βέλτιστη απόδοσή τους. Οι ενεργειακές δονήσεις των συστατικών, ανοίγουν ή διορθώνουν στοχευμένα κάθε τσάκρα, προσφέροντας εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος ώστε να λειτουργούν σαν μια συγχορδία ορχήστρας.