Ελευθεριάδη Μαντόνα

Γεννήθηκα στην Τιφλίδα της Γεωργίας, περιοχή γνωστή από την αρχαιότητα ως Κολχίδα. Ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην Τιφλίδα και εργάστηκα ένα χρόνο στις πρώτες βοήθειες, πριν δώσω εισαγωγικές εξετάσεις στην ιατρική σχολή του Ναλτσίκ των Ε.Σ.Σ.Δ.

Αποφοίτησα και ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στην γυναικολογία με βαθμό Α’ Επιμελήτριας στο Τάμπωφ των Ε.Σ.Σ.Δ. Μετά  την κατάρρευση των Ε.Σ.Σ.Δ. επέστρεψα στις προγονικές ρίζες.

Έδωσα με επιτυχία τις εξετάσεις στο ΔΙΚΑΤΣΑ και αναγνώρισα το πτυχίο μου χωρίς όμως να αναγνωριστεί η ειδικότητά μου. Ολοκλήρωσα το αγροτικό στην Λαμία και γράφτηκα στην αναμονή για την ειδικότητα της παιδιατρικής. Στα διαστήματα των αναμονών εργάστηκα στις εφημερίες της ψυχιατρικής κλινικής Τζεράνη. Στην Φλώρινα ολοκλήρωσα τον πρώτο χρόνο της παιδιατρικής και τον δεύτερο στο Θριάσιο.

Διακόπτω την εκπαίδευση και αλλάζω ειδικότητα σε πυρηνική ιατρική. Στο διάστημα της αναμονής, για την νέα ειδικότητα, αποφασίζω να υλοποιήσω το όνειρό μου (να συνδυάσω την κλασσική ιατρική με την ολιστική) και επιστρέφω στην γενέτειρά μου.

Εκπαιδεύομαι στον βιοσυντονισμό, δίπλα στον πανεπιστημιακό καθηγητή ενδοκρινολογίας και Bio - resonance Therapy, κ. Ταμάς Πιτσχαλάβα. Επιστρέφω στην Ελλάδα και συνεχίζω στο Μεταξά για ένα χρόνο την ειδικότητα στην πυρηνική ιατρική.

Παράλληλα με την εκπαίδευση στις ειδικότητες, παρακολούθησα ολόκληρο τον κύκλο σεμιναρίων ομοιοπαθητικής, που χρόνια διδάσκει ο καθηγητής κ. Ζαφειρίου, μόνο για γιατρούς, από τον Σύλλογο Γιατρών  Αθηνών.

Ολοκληρώνω στο NHS (Natural Health Science) μαθήματα διάρκειας 2.600 ωρών που περιλαμβάνουν: φυσιοπαθητική, βοτανολογία, ιριδολογία, ανθοθεραπεία, υγιεινή διατροφή, άλατα Schuessler, προγράμματα αντιγήρανσης και βελονισμό προσώπου, αποκτώντας μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της ολιστικής ιατρού (Dr. Naturopathic).

Στην αρχή της καριέρας μου στην γυναικολογία, έζησα από κοντά και ενεργά την αρχή της ζωής (κύηση και γέννηση), στην γενική παιδιατρική την ανάπτυξη της ζωής και στην πυρηνική ιατρική την τραγικότητα του τέλους της ζωής.

 

Σήμερα οπλισμένη με την γνώση και την εμπειρία της κλασικής και ολιστικής ιατρικής, προσφέρω θεραπείες, ίαση και πρόληψη σε πλήθος ανθρώπων, αξιολογώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου, αγκαλιάζοντας τον ασθενή όχι μόνο με την συμπτωματολογία της ασθένειας αλλά ολιστικά για βέλτιστα αποτελέσματα ίασης και πρόληψης σύμφωνα με τις επιταγές του Ιπποκράτη.

Μετά από χρόνια μελέτης, με θεαματικά αποτελέσματα βελτίωσης των ασθενών μου, σας παρουσιάζω ως απόσταγμα της εμπειρίας μου, τα σκευάσματα που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα στις συνεδρίες. Το περιεχόμενο αυτών των σκευασμάτων, είναι ένας συνδυασμός ανθοϊαμάτων (flower essence), κρυστάλλων (crystal essence) και αιθέριων ελαίων (oil herbal essence).

Η δράση των αποσταγμάτων έχει ισχυροποιηθεί με τις κατάλληλες συχνότητες βιοσυντονισμού για την βέλτιστη απόδοσή τους. Οι ενεργειακές δονήσεις των συστατικών, ανοίγουν ή διορθώνουν στοχευμένα κάθε τσάκρα, προσφέροντας εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος ώστε να λειτουργούν σαν μια συγχορδία ορχήστρας.